Автоновини Женева-2018

Kia представила оновлену Optima

Фото: Kia

Компанія Kia розсекретила оновлену версію Optima для Європи. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві 6 березня. Новинка буде доступна в кузовах седан і універсал. Продажі Optima стартують в третьому кварталі 2018 року, повідомляє прес-служба корейського бренду. Коли рестайліговая Optima з’явиться на українському ринку, поки не повідомляється, повідомляє Auto-motive.

У моторну гамму Optima увійшли два нових двигуна. Клієнтам запропонують 1,6-літровий дизельний мотор під індексом U3, який прийшов на зміну 1,7-літровому мотору. Потужність нового двигуна становить 136 к.с.

Також клієнтам буде доступний 1,6-літровий бензиновий мотор T-GDi з віддачею 180 к.с. Двигун працює спільно з семиступінчастою преселективною трансмісією c двома зчепленнями. Крім цього, Optima буде продаватися з колишнім 2,0-літровим атмосферником (163 к. с.) та 245-потужним наддувним двигуном 2,0 T-GDi, який встановлюється на топову версію Optima GT.

Усередині з’явилася хромована обробка і нова мультимедійна система з 7 або 8-дюймовим сенсорним дисплеєм (в залежності від комплектації).

Також автомобілю додали кілька нових систем безпеки. Зокрема, рестайлингова Optima отримала систему контролю за увагою водія. Також доступні асистент запобігання фронтальних зіткнень, функція розпізнавання пішоходів і система утримання в смузі руху.

У Україні поточна Kia Optima продається за ціною від 710 363 грн. Автомобіль можна купити з 1,7-літровим дизельним двигуном потужність 141 к.с. У трьох комплектаціях Comfort, Business та Prestige.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook