Автоновини Женева-2018

Дизайн Audi A6 нового покоління розсекретили до прем’єри

Фото: Motor1

У мережу витекли фотографії седана Audi A6 нового покоління. Знімки були опубліковані виданням Motor1. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться трохи пізніше. Публічний дебют A6 наступного покоління слід очікувати 6 березня на автосалоні в Женеві. Машина, як і раніше, отримає версії Avant і Allroad. Головними суперниками автомобіля стануть BMW 5-Series і Mercedes E-Class, повідомляє Auto-motive.

Судячи із зображень, дизайн п’ятого покоління A6 буде нагадувати A4. Над зовнішністю новинки працював Марк Ліхтей, що став шеф-дизайнером бренду в 2014 році. Автомобіль буде відрізнятися від попередника новою оптикою і іншими бамперами. У салоні варто очікувати появу цифрової приладової панелі і мультимедійної системи нового покоління.

За даними Motor1, автомобіль наступного покоління побудують на новій платформі. Завдяки цьому вага машини зменшиться на 100 кг в порівнянні з попередником. У моторну гамму автомобіля швидше за все, увійдуть чотирициліндрові бензинові двигуни і шестициліндрові дизельні агрегати. Також клієнтам запропонують гібридну модифікацію і, можливо, повністю електричну.

У Україні придбати Audi A6 можна в кузові седан і універсал. Ціни на модель починаються від 1 423 12,56 грн. Автомобіль пропонується з трьома бензиновими двигунами 1,8, 2,0 і 3,0 TFSI потужністю 190, 249 і 333 к. с. відповідно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook