Автоновини Женева-2018

Hyundai представив свій перший електричний кросовер

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила електричну версію компактного кросовера Hyundai Kona. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві 6 березня нинішнього року. Продажі автомобіля заплановані на літо 2018 року. Новинку запропонують в двох модифікаціях.

Базова версія машина оснащується електромотором потужністю 133 кінських сили. Запас ходу у кросовера складає 300 кілометрів. Максимальна швидкість – 167 км на годину. Розгін до 100 км / год займає 9,3 секунди. Також Kona можна придбати з 201-потужним електродвигуном. Запас ходу у такій модифікації новинки виростає до 470 кілометрів. Зарядити батареї електрокара на 80% можна за 54 хвилини.

Дизайн моделі практично повністю повторює стандартну модифікацію машини. Електрокар отримає лише іншу решітку радіатора і нові бампери. Крім цього, що логічно, автомобіль позбувся вихлопної системи. У салоні кросовера встановлюється приладова панель і 7,0-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Крім цього в планах Hyundai розробити розкішний електрокар, який стане частиною преміальної лінійки Genesis. Очікується, що прем’єра цієї машини відбудеться не раніше 2021 року. У цьому ж році корейська компанія покаже екологічно чистий автомобіль, запас ходу якого повинен перевищити 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook