Автоновини Женева-2018

Джорджетто Джуджаро привезе в Женеву концептуальний електрокар

Фото: GFG Style

Компанія GFG Style, яка належить знаменитому дизайнерові Джорджетто Джуджаро і його синові Фабріціо, представить на автосалоні в Женеві концептуальний електрокар під назвою Sybilla. Як пише Automotive News автомобіль буде відрізнятися авангардним дизайном з ретро-ефектами. Також в проекті взяла участь китайська компанія Envision, яка відповідала за створення силової установки машини, повідомляє Auto-motive.

Дизайн Sybilla буде нагадувати Chevrolet Testudo, над зовнішністю якого Джуджаро працював ще в 1960-х роках. Довжина машини складає більше 5000 мм, а висота 1480 міліметрів. У автомобіля будуть відсутні передні стекла. Також новинку оснастять зсувним лобовим склом і дверима в стилі «крила чайки».

До складу силової установки концепту увійдуть чотири електромотори. Також водієві буде доступна автономна технологія водіння. Інші подробиці про машину тримаються в секреті.

Джорджетто Джуджаро, якому скоро виповниться 80 років, почав свою кар’єру в якості дизайнера в 1960 році. Всього італієць брав участь в розробці більш 100 серійних автомобілів різних брендів. Джуджаро працював над такими моделями як Volkswagen Golf, Passat і Scirocco. Він також був відповідальним за розробку дизайну BMW M1, Maserati Bora, Audi 80, Fiat Panda і Alfa Romeo Alfa Romeo Sprint. У 1999 році Джуджаро отримав нагороду Автомобільний дизайнер століття.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook