Автоновини

Гібридний Mitsubishi Outlander оновився і отримав новий двигун

Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi Motors представила оновлений гібридний кросовер Outlander PHEV, який піддався істотної модернізації. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку березня в рамках Женевського автосалону, повідомляє Auto-motive.

У силовій установці Outlander PHEV тепер застосували 2,4-літровий бензиновий двигун, що працює по циклу Аткінсона, який прийшов на зміну колишньому дволітровому агрегату з циклом Отто. У компанії поки не назвали характеристик нового агрегату, але при цьому зазначили, що він відрізняється від попередника підвищеним крутним моментом, більш плавною роботою і поліпшеною економічністю.

Плюс до всього, потужність  і заднього електричного агрегату була збільшена на 10%, а енергоємність тягової батареї зросла на 15% – до 13,8 кіловат-години. Нарешті, до режимів руху Normal і 4WD Lock (повний привід з блокуванням) додалися режими Sport і Snow – для більшої позитивної динаміки їзди і руху по засніженій або слизькій поверхні.

Що стосується зовнішності, то Mitsubishi Outlander PHEV 2018 модельного року отримає нову світлодіодну головну оптику, модернізовану радіаторну решітку інші 18-дюймові легкосплавні колісні диски, а також збільшений задній спойлер.

У салоні з’явилися сидіння зміненої форми з посиленою бічною підтримкою, нова приладова панель, інші механічні перемикачі та інші задні дефлектори системи кондиціонування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook