Автоновини

SsangYong привезе в Женеву електричного передвісника нового Actyon

Фото: SsangYong

Компанія SsangYong опублікувала тизери концептуального електричного кросовера e-SIV, який може дати уявлення про зовнішність моделі Korando наступного покоління (у Україні відома під назвою Actyon). Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Судячи із зображень, SsangYong e-SIV отримає трапецієподібну радіаторну решітку, запозичену у моделі Rexton нового покоління, і тонкі фари головного світла, з’єднані світлодіодною смугою на всю ширину капота.

SsangYong e-SIV також покликаний продемонструвати технології, які можуть бути використані на майбутніх електричних і безпілотних автомобілях південнокорейської марки. Назва концепт-кара розшифровується Electronic Smart Interface Vehicle – електромобіль з «розумним» інтерфейсом.

SsangYong e-SIV укомплектований електричним агрегатом, що розвиває 190 кінських сил. Максимальна швидкість кросовера складає 150 км на годину. Комплект акумуляторів дозволяє проїхати без підзарядки до 450 кілометрів. При цьому запас батарей можна поповнити на 80% всього за 50 хвилин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook