Автоновини

КрАЗ випустив інноваційний самоскид

На міжнародній виставці «Зернові технології – 2018», яка пройде в Києві, дебютує самоскид для аграріїв КрАЗ-5401С2 з кузовом власного виробництва, пише Auto-motive з посиланням на Autocentre.

Презентація КрАЗ-5401С2 – нового самоскида для аграрного сектора – відбудеться на міжнародній виставці «Зернові технології 2018», яка пройде в Києві, на території МВЦ з 21 по 23 лютого. Це принципово нова модель, з причепом кузовом власного виробництва.

Зерновоз побудований на шасі самоскида КрАЗ-5401С2 (4х2) вантажопідйомністю 10 тонн, який з’явився два роки тому. Машина відрізняється компактними розмірами (довжиною 6,33 м), що забезпечило їй відмінну маневреність – радіус розвороту всього 7,5 м. Самоскид послужив базою для різних спецавтомобілів, в тому числі для прибирання доріг.

Самоскид для аграріїв був доопрацьований з урахуванням специфіки вантажу, що перевозиться. Так, борта наростили – в результаті корисна місткість збільшилася з 7 до 12 кубометрів.

Задній борт зроблений двостулковим і оснащений запобіжником від випадкового відкриття. Для підйому і опускання кузова застосовується здвоєний гідроциліндр. Крім того, бортова платформа оснащена дугами для накриття тентом, щоб зерно не намокли під час дощу.

У рух зерновіз КрАЗ-5401С2 призводить 335-потужний турбодизель екологічного стандарту Євро 5, агрегатований з 9-ступінчастою механічною КП. Для зручності посадки застосовується кабіна зі зниженим компонуванням. Тут встановлені сидіння на пневмопідвісці, регульована рульова колонка, сучасна панель приладів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook