Автоновини Женева-2018

Porsche 911 нового покоління зняли без камуфляжу

Фото: Carscoops

У мережі опублікували перше зображення спорткара Porsche 911 нового покоління. Спочатку знімок був опублікований на сторінці користувача Instagram Ninastegmaier.

Судячи з усього, фотографія була зроблена в випробувальному центрі бренду в Німеччині. Як там виявилася дівчина, яка виклала знімок, поки невідомо. Однак пізніше фотографію вона видалила, однак зображення встигли викласти ряд зарубіжних автомобільних видань.

Задня частина автомобіля сильно відрізняється від нинішнього покоління спорткара. Так ліхтарі машини з’єднані за допомогою спеціальної смуги. Також машину укомплектують іншим заднім склом і іншим бампером. Крім цього, новинка стане помітно ширше свого попередника і отримає масивні колісні арки.

Технічні характеристики новинки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму новинки увійдуть бензинові турбомотори з шістьма циліндрами.

Пізніше Porsche представить надпотужну модифікацію 911 під назвою GT3. Автомобіль отримає агрегат з віддачею понад 500 кінських сил. У 2020 році в продаж має надійти гібридна модифікація моделі. До складу силової установки також увійде бензиновий турбомотор з шістьма циліндрами.

Продажі автомобіля можуть початися до кінця нинішнього року. За даними Carscoops, публічна прем’єра машини може відбутися на автосалоні в Женеві в березні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook