Автоновини

Китайці побудують дизель-електричний гіперкар для треку

Фото: Techrules

Китайська компанія Techrules опублікувала перше зображення трекової модифікації гіперкара Ren з дизель-електричною силовою установкою. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Новинка є гоночною версією дорожнього гіперкара Ren, представленого в 2017 році. Від цивільної версії RS-варіант відрізняється єдиним посадковом місцем в салоні і аеродинамічним обвісом кузова.

Топова версія Techrules Ren оснащується шістьма електричними агрегатами – чотирма ззаду і двома спереду, які в сумі видають 1305 кінських сил. Дизельний двигун виступає в ролі збільшувача запасу ходу – генератор, що заряджає блок літій-іонних батарей на 28 кіловат-годин.

Гіперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість складає 330 км на годину. При повністю заправленому паливному баку об’ємом 80 літрів, автомобіль може проїхати до 1170 кілометрів.

На даний момент компанія Techrules займається пошуком партнерів, які можуть допомогти китайській фірмі налагодити дрібносерійне виробництво подібних автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook