Автоновини Женева-2018

Кабріолет Bentley Continental GT випробували в зимових умовах

Фото: Motor1

Фотошпигунам вдалося зняти спорткар Continental GT нового покоління з відкритим верхом. Шпигунські фотографії автомобіля були викладені виданням Motor1. Прем’єра автомобіля повинна відбутися найближчим часом, повідомляє Auto-motive.

За винятком м’якого даху зовні кабріолет Continental GT буде повністю повторювати однойменне купе. Дизайн новинки отримає риси концепту Bentley’s EXP 10 Speed ??6, який був представлений в 2015 році на автосалоні в Женеві. Машина отримає нові бампера, інший капот, масивні колісні арки, видозмінену оптику і нову вихлопну систему з великими патрубками.

Новинку побудують на модульній платформі MSB. Машина отримає 6,0-літровий бензиновий мотор W12. Потужність агрегату складе 626 кінських сил. Однак розгін до 100 км / год у кабріолета буде займати більше часу ніж у купе (3,7 секунди). У майбутньому очікується і гібридна модифікація машини.

Стандартне купе Bentley Continental GT нового покоління дебютувало у вересні на Франкфуртському автосалоні. Модель розділила платформу з Porsche Panamera другого покоління. В основу автомобіля лягла модульна платформа MSB концерну Volkswagen з поздовжнім розташуванням двигуна. Купе також отримало повністю алюмінієвий кузов, завдяки чому новинка стала легше попередника на 80 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook