Автоновини

Honda оновила кросовер HR-V

Фото: Honda

Компанія Honda представила оновлений кросовер Vezel, який в деяких країнах пропонується з назвою HR-V. Автомобіль, побудований на базі компактної моделі Jazz, дебютував на японському ринку, повідомляє Auto-motive.

Модель отримала злегка модернізовану радіаторну решітку, нові світлодіодні фари, трохи інший бампер і видозмінені протитуманні фари. Ззаду з’явилися хромована окантовка ліхтарів.

У салоні встановили інші сидіння, а також семидюймовий сенсорний дисплей модернізованого інформаційно-розважального комплексу з навігатором, функцією голосового управління, а також з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

Honda Vezel / HR-V отримав модернізовану систему повного приводу, яка більш «впевнена» в їзді по снігу, а також при підйомах в гору.

Лінійка двигунів змінам не піддалася. В Японії кросовер буде пропонуватися з тим же 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 130 кінських сил, який працює в парі з механічною коробкою або «автоматом». Крім того, доступна версія з гібридною силовою установкою, до складу якої входить той же полуторалітровий двигун, 30-потужний електричний агрегат і варіатор. В Європі також доступний 12-потужний дизель об’ємом 1,6 літра.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook