Автоновини Франкфурт-2017

У Франкфурті дебютував новий Bentley Continental GT

Фото: Motor1

Купе розділив платформу з Porsche Panamera другого покоління, також отримало модернізований шестилітровий двигун W12 потужністю 635 кінських сил.

Компанія Bentley провела публічну прем’єру купе Continental GT нового покоління, яке раніше було показано на спеціальному заході в британському Кру. Широкій публіці двухдверку представили на Франкфуртському автосалоні.

Новий Bentley Continental GT розділив платформу з Porsche Panamera другого покоління. В основу автомобіля лягла модульна платформа MSB концерну Volkswagen з подовжнім розташуванням двигуна. Купе також отримало повністю алюмінієвий кузов, завдяки чому новинка стала легше попередника на 80 кілограмів.

Bentley Continental GT укомплектували пневматичною підвіскою, адаптивними амортизаторами, а також активними стабілізаторами поперечної стійкості Dynamic Ride, що працюють на основі 48-вольтової електричної системи.

Купе оснастили модернізованим шестилітровим бензиновим агрегатом W12, що видає 635 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою «роботом» з двома зчепленнями, який прийшов на зміну гідромеханічному “автомату”. Новий Bentley Continental GT здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,7 с, а його максимальна швидкість 333 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook