Авто на єврономерах Автоновини

Експерт розповів, чим закінчаться «загравання» єврономерів з владою

«Евробляхери», які пішли на співпрацю з Порошенком, навіть не уявляють, як підставились. Про це пише в своєму блозі Василь Лаптійчук. Далі ми наводимо колонку автора без будь-яких змін з боку редакції сайту.

«Влада не лише викликала до «бляхерів» ненависть, яка після виборів може конвертуватися в (природну) заборону користуватися цим незаконним транспортом, але поставила самих хитрунів у небезпечне становище. Наступного разу, якщо, звичайно, «миролюби» знову не будуть «водити козу» визначеними МВС маршрутами, хтось творчий неодмінно роздасть колоні кілька кілограмів цвяхів, а люди, сердиті на колаборантів, не обмежаться фарбою автівок, а випадково стануть наштовхуватися на фари й чіплятися взуттям за бампери (свободу ж автівками не спинити?). Звичайно ж, захисники своїх «незареєстрованих» також можуть отримати тілесні пошкодження різного ступеню тяжкості (залежно від того, як швидко зможуть пересуватися між шістьма щільними рядами «нічиїх» авто на Хрещатику).

А найстрашніше інше. Влада, цинічно кидаючи на протестувальників усе, що трапиться під руки, грубо знехтувала елементарною громадською безпекою. Бо якщо під час ходи якась «нічия» автівка посеред Хрещатику загориться (від іскри протесту або від короткого замикання), то горітимуть усі, аж поки не вигорять усі шість рядів тієї «автойолки» — виїхати звідти чи дістатися пожежною машиною в той «корок» не вийде. З кількох причин: і не доїдуть, бо «бляхи» ж перекрили все, і можуть не пропустити, якщо протестувальники вже будуть сердиті. Тобто, режим може спалити Хрещатик удруге після 1941 року.

Кримінальна влада, як і попередня, дедалі менше розраховує на легальні правоохоронні органи, але традиційно починає гуртувати довкола себе правопорушне середовище для захисту від населення. Чим і коли це скінчиться — важко сказати, але тенденція вимальовується. Ще АП, якби там був креатив, спробувала б вивести на Хрещатик контрабандистів, крадіїв авто (хоча б із запчастинами) і браконьєрів (з рушницями). Може, тоді нарешті наші «козоводи» поступляться місцем чоловікам і жінкам, що не злякаються закликати народ до єдино дієвих у цій ситуації заходів — повстання й силової ліквідації режиму зрадників, злодіїв і брехунів.

Точка зору, викладена в цьому матеріалі, – є суто авторською позицією і може не збігатися з редакційною політикою.

 

ДЖЕРЕЛО: autonews.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook