Автоновини

Базовий Fiat 500 отримав турбомотор

Фото: Fiat

Компанія Fiat представила оновлену версію компактного міського хетчбека 500. Публічний дебют новинки відбувся на автосалоні в Чикаго. Основними конкурентами машини стануть моделі Mini.

Автомобіль вже в базовій версії отримав 1,4-літровий бензиновий турбомотор. Потужність агрегату становить 135 кінських сил. Двигун працює спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач або шестиступінчастим «автоматом».

Новинку запропонують в трьох модифікаціях – Pop, Lounge і Abarth. Машина оснащується спортивною підвіскою, 16-дюймовими колісними дисками, модернізованою гальмівною системою, спойлером і видозміненою оптикою. Також з’явилися нові кольори кузова – Brilliante Red, Mezzanotte Blue Pearl і Vesuvio Black Pearl.

«Заряджена» модифікація Abarth також комплектується 1,4-літровим мотором. Однак для цієї версії потужність двигуна була збільшена до 160 кінських сил.

Нинішнє покоління моделі до цього оновлювалося два роки тому. Тоді після рестайлінгу Fiat 500 отримав приблизно 1800 змін в дизайні екстер’єру і салону.

У Україні Fiat 500 пропонується з єдиним 1,2-літровим бензиновим двигуном, що розвиває 69 к.с. і 102 Нм крутного моменту, за ціною від 449 900 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook