Автоновини

З’явилися знімки салону нового Kia Ceed

Фото: Carscoops

У розпорядженні видання Carscoops виявилися шпигунські фотографії інтер’єру хетчбека Kia Ceed нового покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону.

Судячи по знімках, новий Ceed отримає більш товсте кермо, зовсім іншу передню панель і обробку більш якісними матеріалами. Плюс до всього, з’явиться нова приладова панель з двома аналоговими циферблатами і невеликим цифровим дисплеєм посередині. Нарешті, хетчбек отримає інший селектор трансмісії, над яким розташується окремий екран мультимедійного комплексу.

За неофіційними даними, в лінійку двигунів увійде бензиновий трициліндровий наддувний мотор робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с., а також 1,4-літрова «четвірка», що видає 140 кінських сил. Крім того, будуть доступні дизелі об’ємом 1,6 літра, що розвивають 110 і 136 сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

У компанії також відзначили, що в Женеві разом з хетчбеком дебютує ще один варіант кузова. Ймовірно, мова йде про універсал. Як очікується, в подальшому список модифікацій поповнить автомобіль з кузовом Shooting Brake, а також вседорожній варіант. Європейські продажі нового Kia Ceed стартують у другій половині нинішнього року. Про запуск моделі на українському ринку буде оголошено пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook