Автоновини

Tata представила кросовер на платформі Land Rover Discovery Sport

Фото: Tata

Індійська компанія Tata представила концепт нового кросовера під назвою H5X. Публічний дебют автомобіля відбувся на автосалоні в Делі.

Новинка побудована на тій же платформі, яку використовують Land Rover Discovery Sport, Range Rover Evoque і Jaguar E-Pace. У компанії підкреслили, що інженерам знадобилося «хороше розуміння індійського ринку, щоб адаптувати шасі для індійських умов».

Прототип демонструє нову мову дизайну бренду під назвою Impact 2.0. Довжина новинки становить 4575 мм, а ширина 1960 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2740 міліметрів. Таким чином, H5X помітно поступається за габаритними розмірами Discovery Sport.

В майбутньому концепт обов’язково отримає серійну версію. Прем’єра автомобіля повинна відбутися в наступному році. Машина отримає 2,0-літровий дизельний мотор. Потужність агрегату складе 140 кінських сил. Двигун зможе працювати спільно з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Також клієнтам запропонують систему повного приводу.

Раніше компанія Tata Motors оголосила про те, що переходить до нового дизайну під назвою Impact 2.0. Такий крок викликаний бажанням задовольнити нові потреби покупців автомобілів Tata. За словами головного дизайнера компанії містера Пратап Бозе, перше враження від машини у людини формується за 20 секунд, коли вона тільки побачила її. Impact повинен зробити продукт Tata Motors таким, що запам’ятовується і є привабливим.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook