Автоновини Женева-2018

McLaren розповів про спорткар Senna

Фото: McLaren Automotive

Компанія McLaren розсекретила динамічні характеристики нового спорткара Senna. Таку назву машина отримала на честь легендарного бразильського гонщика Формули-1 Айртона Сенни. Розгін до 100 км / год у новинки займе всього 2,8 секунди. Максимальна швидкість – 340 кілометрів. До 200 км / год спорткар зможе розігнатися за 6,8 секунд, повідомляє AutoExpress, пише Auto-motive.

Спорткар Senna отримав модернізований 4,0-літровий бензиновий двигун V8 biturbo. Такий мотор зараз встановлюється на модель 720S. Потужність агрегату становить 800 кінських сил. Вага машини становить 1 198 кілограмів.

Судячи по раніше опублікованим офіційним фотографіям, McLaren Senna отримає досить незвичайний дизайн. За слова представників компанії, це зроблено для поліпшення аеродинамічних характеристик спорткара. Машину оснастять подвійним дифузором і великим антикрилом. Також новинку укомплектують вуглецево-керамічними гальмами. В салоні машини встановлять спортивні крісла, інформаційно-розважальну систему, камеру заднього виду і сенсорний дисплей.

Публічний дебют спорткара відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2018 року. Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем в 500 екземплярів. Збірка новинок почнеться в третьому кварталі наступного року на заводі в Уокінгу. Ціни на новинки будуть починатися від 1 млн доларів. Частина виручених від продажу коштів буде перераховуватися на рахунки благодійної організації Instituto Ayrton Senna.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook