Автоновини

Pininfarina привезе в Женеву суперкар з мікротурбогенератором

Фото: Pininfarina

Італійське кузовне ательє Pininfarina опублікувала перші тизери суперкара HK GT, розробленого для гонконгської компанії Hybrid Kinetic Group (HKG). Частиною силової установки новинки, яка дебютує в березні на Женевському автосалоні, стане мікротурбогенератор.

Дводверний чотиримісний автомобіль буде приводитися в рух електричним двигуном, віддача якого поки не уточнюється. Мікротурбогенератор виступить в якості збільшувача запасу ходу – він буде виробляти енергію для поповнення запасу батарей.

Ймовірно, на суперкарі застосують ті ж технології, що і на експериментальному седані HKG H600, який був представлений на торішньому Женевському автосалоні. До складу силової установки увійшло два електричних двигуна, які в сумі видають 800 кінських сил. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,9 секунди. Запас ходу складає 1000 кілометрів.

Hybrid Kinetic Group планує почати серійний випуск електрокарів з мікротурбогенераторами в 2020 році. На даний момент в списку розробок компанії також є електричний автобус і автомобіль з мотором, здатним працювати на пропані, біоетанолі і природному газі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook