Автоновини

Mercedes представив Sprinter нового покоління

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz представила модель Sprinter третього покоління. Світова прем’єра новинки відбулася на спеціальному заході в німецькому Дуйсбурзі, повідомляє Auto-motive.

«Спринтер» третього покоління отримав новий комунікаційний сервіс PRO Connect, який «істотно спростив» координування і взаємодію між менеджерами автопарку і водіями. Так, оператор зможе відстежувати в режимі реального часу різну інформацію – від точного місця розташування автомобіля до рівня запасу гарячого в паливному баку.

Всього клієнтам запропонують шість варіантів кузова різної довжини і вантажопідйомності, а також кілька кабін і їх модифікацій. Автовиробник зазначив, що всього можна буде настроїти більш ніж 1700 різних версій автомобіля.

Як і раніше, новий Mercedes-Benz Sprinter буде пропонуватися як з компоновкою заднього приводу так і з повнопривідною модифікацію. Однак тепер у моделі також з’явилася і базова версія з переднім приводом. Такі автомобілі будуть комплектуватися двома новими коробками передач: шестиступінчастою “механікою” або девятідіапазонним «автоматом».

Моторна лінійка третього «Спринтера» в Європі включила 2,1-літрові дизельні двигуни потужністю 115, 145 і 165 або 180 кінських сил. Топові варіанти будуть пропонуватися з трьохлітровим шестициліндровим агрегатом, що видає 193 сили і 440 Нм крутного моменту.

Продажі нового Mercedes-Benz Sprinter стартують влітку нинішнього року. Імовірно, в наступному році список модифікацій сімейства поповниться версією з повністю електричною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook