Автоновини

З’явилися фотографії наймогутнішого атмосферного суперкара Porsche

Фото: Porsche

Австралійське видання Drive опублікувало офіційні фотографії оновленого суперкара Porsche 911 GT3 RS, який оснастили самим потужним атмосферним мотором серед дорожніх автомобілів німецької марки. Згодом знімки були видалені, проте їх встиг зберегти Motor1, повідомляє Auto-motive.

Купе оснастили істотно модернізованим чотирилітровим шестициліндровим безнаддувним двигуном, віддача якого підвищилася з 500 до 520 кінських сил. Величина крутного моменту не називається, проте передбачається, що вона буде більше колишніх 460 Нм, які видавав агрегат колишнього 911 GT3 RS.

Оновлений суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,2 сек – на 0,1 сек швидше попередника. Максимальна швидкість склала 312 км на годину.

Porsche 911 GT3 RS отримав модернізовану систему управління задніми колесами, а також вдосконалений аеродинамічний обвіс зі злегка зміненим заднім антикрилом. За додаткову плату буде доступний набір Clubsport, що включає шеститочкові ремені безпеки, вогнегасник і алюмінієвий каркас безпеки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook