Автоновини

Mazda показала оновлену «шістку-універсал»

Фото: Mazda

Компанія Mazda представила оновлену «шістку» з кузовом «універсал». Публічна прем’єра рестайлінгової Mazda6 Tourer відбудеться в березні на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Як і седан, представлений в листопаді на мотор-шоу в Лос-Анджелесі, зовні п’ятидверка нагадує концепт-кар Vision Coupe. Так, оновлений універсал відрізняється від попередника злегка модернізованою передньою частиною кузова з збільшеними колісними арками і радіаторною решіткою, а також видозміненими фарами головного світла. Усередині з’явилися інша центральна консоль, інший блок управління кліматичною системою і два сенсорних дисплея.

Лінійка двигунів оновленого седана і універсала Mazda6 для Європи включить колишній 2,5-літровий бензиновий атмосферний мотор з безпосереднім уприскуванням палива і системою деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях. Потужність модернізованого агрегату залишилася колишньою – 192 кінських сили.

Крім того, не виключено, що європейська Mazda6, як і версія для США, отримає турбований двигун аналогічного об’єму, який на даний момент встановлюється на великий кросовер CX-9. На північноамериканському ринку віддача двигуна становить 230 і 253 к.с. в залежності від ступеня форсування.

Крім того, на Женевському автосалоні відбудеться європейська прем’єра концепт-карів Kai і Vision Coupe. Нарешті, на мотор-шоу покажуть принципово нове сімейство моторів SkyActive-X, які стануть першими в світі масовими бензиновими агрегатами із запалюванням від стиснення, а не від свічок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook