Автоновини

Nissan представив родстер на гусеницях

Фото: Nissan

Компанія Nissan розсекретила концепт родстера під назвою 370Zki. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Чикаго, який відкриється 8 лютого. Автомобіль побудували на базі Nissan 370z, при цьому передні колеса замінили лижам, а задні — гусеницями, повідомляє Auto-motive.

Машина створена в єдиному екземплярі і може пересуватися по сніжних схилах. У процесі створення прототипу 370Z, інженерам Nissan довелося повністю переробити підвіску, збільшити колісні арки автомобіля, а також підняти кузов родстера на три дюйми. Також новинку оснастили модернізовано. гальмівною системою і додатковим захистом днища. Кузов родстера покрили спеціальною плівкою, яка захищає від відколів і подряпин.

Автомобіль укомплектували 3,7-літровим бензиновим двигуном V6. Потужність агрегату становить 322 к.с. Агрегат працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Це вже не перший досвід Nissan в розробці автомобілів з гусеничним приводом. З 2016 року японський бренд показав спеціальну модифікацію гусеничного кросовера Rogue для їзди по сніжних схилах. Дорожній просвіт прототипу становить близько 58 сантиметрів. Завдяки цьому машина здатна долати засніжений підйом в 45 градусів. Максимальна швидкість Rogue Warrior – 100 км на годину.

У минулому році компанія представила концептуальний кросовер на гусеницях. Новинка отримала назву Rogue Trail Warrior Project. Кузов машини отримав забарвлення камуфляжу, на даху були встановлені світлодіодні вогні, а спереду з’явилася електрична лебідка. У рух машина приводиться за допомогою дволітрового бензинового мотора.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook