Автоновини

Новий Ram 1500 перетворили на автомобіль для вікінгів

Фото: Ram

Компанія Fiat-Chrysler підготувала спеціальний рекламний ролик для трансляції під час фіналу плей-офф ліги з американського футболу Super Bowl 2018. Відео присвячено пікапу Ram 1500 нового покоління.

Ролик показує нелегку подорож вікінгів з Ісландії в Міннесоту, де і відбувся фінал Super Bowl 2018. Для цього скандинави використовують новий пікап нарівні з традиційним для них драккаром. Вважається, що саме вікінги були першими поселенцями в Міннесоті. Все дійство відбувається під акомпанемент хіта Queen “We Will Rock You» і національних ісландських мотивів. Кузов пікапа нарівні з драккаром був прикрашений бойовими щитами вікінгів.

Компанія Ram розсекретила нове покоління свого пікапа 1500 на минулому автосалоні в Детройті. Машина стала помітно легше свого попередника. Так, одна кабіна автомобіля втратила у вазі понад 100 кілограмів. Ще близько 6 кг вдалося заощадити на відкидному борту, завдяки використанню деталей з алюмінію вага пікапа знизилась відразу на 45 кілограмів.

Вперше пікап запропонують клієнтам з гібридною силовою установкою. Система під назвою E-Torque може працювати спільно з 3,6-літровим мотором V6 і 5,7-літровим агрегатом V8. Технологія використовує генератор 48-вольт, який допомагає при низькошвидкісному прискоренні, а також служить для економії палива. Літій-іонний акумулятор ємністю 0,43 кВтг розташовується в задній частині кабіни.

Нововведення забезпечує додаткові 122 Нм двигуну V6 і 176 Нм для V8. Потужність мотора становить 305 к.с. і 395 к.с. відповідно. Агрегати працюють спільно з восьмиступінчастою коробкою передач. Пізніше клієнтам запропонують 3,0-літровий дизельний двигун EcoDiesel V6.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook