Автоновини

Стала відома причина поломки санітарних автомобілів Богдан 2251

Санітарний автомобіль «Богдан 2251» в минулому році вступив в українську армію. Експлуатація в зоні АТО показала, на що потрібно звернути особливу увагу, повідомляє Autocentre.

Перші санітарні автомобілі «Богдан 2251» надійшли до військових частин ще в квітні минулого року. Машини кинули туди, де вони найбільше потрібні – на схід країни. Кілька автомобілів вийшли з ладу. Після проведення детального аналізу поломок, виробник дав висновок, що «санітарки» заправлялися неякісним дизпаливом. Крім того, при технічному обслуговуванні застосовувалися невідповідні вимогам витратні матеріали.

Нагадаємо, що санітарний автомобіль «Богдан-2251» створений на базі позашляховика Wingle 5 і оснащується 2,0-літровим турбодизелем потужністю 143 к.с. (305 Нм). Машина має колісну формулу 4х4, з переднім мостом.

За кабіною знаходиться спецнадбудова, виготовлена ??з легких, не схильних до корозії алюмінієвих панелей. Кузов може вміщати четверо поранених на носилках, або вісьмох в положенні сидячи. У разі необхідності санітарний модуль може швидко демонтуватися і переставлятися на інше шасі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook