Автоновини

Kia розпочала випробування свого найбільшого кросовера

Фото: The Korean Car Blog

Компанія Kia розпочала дорожні випробування найбільшого кросовера в своїй лінійці, який замінить модель Mohave. Перші фотографії тестового прототипу позашляховика опублікувало видання The Korean Car Blog.

Прототип такого автомобіля під назвою Telluride був показаний в січні 2016 року на Детройстком автосалоні, а двома роками пізніше головний дизайнер південнокорейського бренду Пітер Шрайер заявив, що компанія веде розробку серійної версії кросовера.

За попередніми даними, товарний Kia Telluride побудують на подовженій платформі Sorento. На відміну від прототипу, кросовер позбудеться нестандартних задніх дверей, що відкриваються проти напрямку руху.

Новинка буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Не виключено, що Kia Telluride запозичить у концепт-кара гібридну силову установку, яка включає 270-потужний 3,5-літровий бензиновий V6, а також електромотор потужністю 130 кінських сил.

Точні терміни появи нового найбільшого кросовера Kia поки не називаються. Модель в першу чергу буде продаватися на північноамериканському ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook