Автоновини Женева-2018

Hyundai опублікував перше зображення Santa Fe нового покоління

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікував перше тизерне зображення флагманського кросовера Santa Fe нового покоління. На знімку показаний профіль майбутнього автомобіля, дизайн якого буде сильно відрізнятися від свого попередника. Повністю розсекретити машину Hyundai обіцяє в лютому 2018 року.

Публічний дебют моделі відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Продажі кросовера четвертого покоління повинні початися в другій половині 2018 року.

За неофіційними даними, в моторну гамму нового Hyundai Santa Fe увійде 2,4-літровий атмосферний двигун. Також очікується поява 2,0-літровового бензинового турбомотора. Топові версії оснастять 3,5-літровим агрегатом. Дизельний модифікації машини будуть комплектуватися 2,0- і 2,2-літровими моторами.

Раніше новинка вже була помічена під час дорожніх тестів на Нюрбургринзі. Судячи зі шпигунських фотографій, машина отримає подвійну передню оптику, подібний стилістичний елемент стане фірмовою рисою всіх майбутніх позашляховиків південнокорейської марки.

У Україні на даний момент продається Santa Fe нинішнього покоління. Автомобіль пропонується в шести комплектаціях за ціною від 1 063 800 грн. Кросовер комплектується  2,2-літровим дизельним агрегатом. Потужність такого двигуна становить 200 кінських сил.

Раніше стало відомо, що Hyundai до 2020 року намір представити два абсолютно нових кросовера. Першим виявиться компактний позашляховик А-класу, який стане на сходинку нижче за модель Kona. Другий стане флагманом лінійки кросоверів Hyundai і займе місце над моделлю Santa Fe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook