Автоновини

Volkswagen почне випуск електричного хетчбека в 2019 році

Volkswagen запустить серійне виробництво нового хетчбека з повністю електричною силовою установкою в листопаді 2019 року. Про це було оголошено в рамках саміту постачальників німецького концерну у Вольфсбурзі, повідомляє Carscoops.

Таким чином, випуск електрокара стартує через п’ять місяців після початку виробництва сімейства Golf восьмого покоління. Хетчбек стане першим представником цілого сімейства «зелених» автомобілів концерну під назвою I.D., куди на початковому етапі також увійде мінівен, кросовер і спортивне купе.

Прототип хетчбека був показаний в 2016 році на Паризькому автосалоні. Концепт-кар оснастили 170-потужним електромотором і комплектом батарей, що забезпечують запас ходу без підзарядки в 500 кілометрів. Які саме агрегати застосують на товарному автомобілі поки не відомо.

До 2030 року концерн Volkswagen інвестує 20 млрд євро в розробку машин з електричними і гібридними силовими установками. Про це повідомляє прес-служба німецького автовиробника.

До 2025 року серед всіх підконтрольних «Фольксвагену» брендів буде налічуватися до 80 нових електрифікованих моделей – на 50 більше, ніж передбачалося раніше. У 2030 року кількість електрокарів, розроблених в рамках концерну, досягне 300 найменувань.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook