Автоновини

Jeep показав новий семимісний позашляховик

Компанія Jeep опублікувала перші офіційні зображення нового позашляховика з трирядним салоном. Модель, що отримала назву Grand Commander, була розроблена в першу чергу для китайського ринку.

Jeep Grand Commander виконаний в стилістиці моделі Grand Cherokee. При цьому від останнього новинка відрізняється фарами головного світла прямокутної форми, які з’єднані з радіаторною решіткою, а також збільшеним вікном п’ятої двері.

Jeep Grand Commander запропонують з дволітровим чотирициліндровим бензиновим мотором, характеристики якого не називаються. Наддувний агрегат, який дебютував на позашляховику Wrangler нового покоління, розвиває 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Новинка буде доступна як з приводом на одну вісь, так і з чотирма ведучими колесами. Терміни старту виробництва і ціни на Jeep Grand Commander поки не називаються.

На даний момент компанія Jeep також веде розробку нового флагманського позашляховика для інших ринків, включаючи США. Для моделі, яка буде доступна з двома варіантами колісної бази, відродять назву Wagoneer і Grand Wagoneer.

Останній буде являти собою розкішний семимісний автомобіль, який зможе конкурувати, наприклад, з Range Rover. Вартість такого автомобіля складе близько 140 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook