Автоновини Детройт-2018

Хетчбек Hyundai Veloster змінив покоління

Фото: Motor1 / Hyundai

Hyundai привіз на автосалон в Детройт Veloster нового покоління. Виробництво машини стартує в березні нинішнього року в Кореї. Світові продажі новинки заплановані на другу половину 2018 року. Автомобіль істотно не змінився зовні. Також Hyundai Veloster другого покоління зберіг асиметричні задні двері і отримав великий дифузор. Також машина комплектується незалежною задньою підвіскою.

Базовим мотором став 149-потужний дволітровий атмосферний агрегат. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з шестидіапазонним «автоматом».

Turbo-версія отримає 1,6-літрову наддувну «четвірку» від Elantra GT потужністю близько 200 кінських сил. Цей мотор зможе працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Решта всіх технічних характеристик машини поки тримаються в секреті.

Крім цього, у нового Veloster з’явилася «заряджена» N-модифікація, яку оснастили форсованою версією дволітрової «турбочетверкі», яка встановлюється на хот-хетч i30 N. Віддача двигуна становить 275 кінських сил. Водієві доступні кілька режимів їзди: Normal, Sport, N, Eco і N Custom. Основними конкурентами машини називаються Ford Focus ST, Volkswagen GTI, Honda Civic Type R.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook