Автоновини

Водіям пропонують бойкотувати АЗС: Мочанов зазначив кілька важливих нюансів (фото)

Багатьом напевно приходило запрошення взяти участь в акції по бойкоту заправок. Типу ігноруємо щомісяця якусь заправку – і в підсумку доб’ємося зниження ціни на паливо. Не впевнений, що це якось вплине на ціноутворення. Про це написав відомий автогонщик, волонтер, блогер і телеведучий Олексій Мочанов в своєму блозі.

Також він висловив згоду, що в Україні ціна на бензин, дизель і газ «потолкова-тупікова», зазначивши кілька нюансів в організації самої акції її умов.

«З огляду на те, що активно розсилати і педалювати акцію почали в першій половині січня, менше всіх дістанеться WOG-у, а до березня-квітня-травня про ОККО, БРСМ і Нафтогаз забудеться.

Дивним виглядає тут відсутність «білоруських» заправок і регіональних мереж, типу Маршала, Сокара, Ультри, ANP, ТНК/Глуско (є достовірна інформація, що це не власність відомих нам політичних важковаговиків і кумів?), Лукойлу / Аміика та інших «народних, блатних і хороводних ».

Не привертав би увагу до цієї теми, якби мене активно не бомбили цією хернею в усі можливі месенджери і личку, багато реальних нормальних і начебто осудних знайомих людей вписалося і підписалося. На словах. На ділі – зустрічав їх, в тому числі на Воге, хоча ніби як акція і січень, видать бувають винятки, коли до сервісу звик і картка працює.

З’ясовував для себе у знайомих в галузі, що основним фактором зростання цін «на пістолети» є зростання цін на нафту в світі. За першу декаду січня нафта подорожчала з 66 $ до 71 $ за барель. Для порівняння рік тому це було 55 $. Другий фактор це зміцнення валюти, в якій і купується Паливо та сплачується акциз», – написав Мочанов.

 

ДЖЕРЕЛО: autonews.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook