Автоновини

Компанія по переробці сміття замовила електричні вантажівки Tesla

Фото: Tesla Motors

Компанія Bee’ah, яка спеціалізується на переробці сміття по еко-стандартам в ОАЕ, зробила велике передзамовлення на покупку електричних вантажівок Tesla Semi, повідомляє InsideEVs. Всього фірма отримає 50 великих вантажівок. Свої машини Bee’ah отримає не раніше 2020 року.

Нові вантажівки будуть використовуватися для збору і транспортування відходів. Для того, щоб залишити замовлення на вантажівку, необхідно внести заставу в 20 000 доларів США. Повна вартість Tesla Semi складе від 150 000 і 180 000 доларів в залежності від версії. Серійне виробництво великих вантажівок почнеться в 2019 році.

«Завдяки цим інвестиціям ми сподіваємося продемонструвати цінність і важливість пошуку кращих, екологічних способів досягнення наших бізнес-цілей», – заявив голова Bee’ah Салім Аль Овайс.

Автомобіль доступний для замовлення в двох версіях – з запасом ходу 300 миль (482 км) і 500 миль (805 кілометрів). У рух вантажівка з автопілотом наводиться за допомогою чотирьох електродвигунів. До 100 км / год при повному завантаженні машина може розігнатися за 20 секунд. Без вантажу це займає у фури всього 5 секунд. Таким чином, новинка стала однією з найшвидших вантажівок в світі.

На даний момент керівництво Tesla вже провело перші переговори про можливість випробувань вантажівки на дорогах загального користування з владою штату Невада. Очікується, що на тести вийде відразу кілька груп електричних фур.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook