Автоновини

У США випустять 800-потужний електричний Chevrolet Corvette

Фото: Genovation

Американська компанія Genovation анонсувала прем’єру серійної версії електричної модифікації суперкара Chevrolet Corvette. Купе дебютує на початку січня на виставці споживчої електроніки CES.

Раніше компанія показувала кілька прототипів, оснащених моторами потужністю 660 і 700 кінських сил. Однак тепер виробник заявив, що серійний електричний «Корветт» отримає агрегат, що розвиває 800 к.с. і 948 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 96 км / год менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість складе 354 км на годину.

За попередніми даними, електрокар зможе проїжджати без підзарядки батарей близько 240 кілометрів. Всього буде випущено 75 таких автомобілів, вартість кожного з яких складе 750 тис. доларів.

Таким чином, новинка вийде могутніше і швидше самої екстремальної версії оригінального «Корвета», яка була представлена ??в листопаді. Chevrolet Corvette ZR1 оснастили модернізованим 6,2-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Потужність двигуна становить 750 к.с. і 920 Нм крутного моменту. Агрегат здатний поєднуватися з семиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом».

До 100 км / год суперкар розганяється менш ніж за три секунди. Максимальна швидкість становить близько 340 км на годину. Дрегову дистанцію у чверть милі (402 м) машина проїжджає швидше 11 секунд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook