Автоновини

Найбільший кросовер Alfa Romeo буде 400-потужним гібридом

Фото: Autoexpress

Компанія Alfa Romeo веде розробку нового флагмаского кросовера, який стане на одну сходинку вище моделі Stelvio. Новинка отримає гібридну силову установку потужністю близько 400 кінських сил. Про це з посиланням на технічного директора італійської марки Роберто Феделе повідомляє видання Auto Express.

Кросовер, який складе конкуренцію Audi Q7, Volvo XC90, BMW X5 і Mercedes-Benz GLE, вийде приблизно на 200 кг важче Stelvio. Новинка отримає гібридну силову установку, до складу якої увійде бензинова дволітрова наддувних «четвірка» і електрична система 48-вольтів. Установка буде працювати за схемою «mild hybrid». За попередніми даними, великий кросовер Alfa Romeo з’явиться в 2020 році.

Раніше повідомлялося, що Alfa Romeo восени наступного року випустить оновлений спорткар 4C. Після рестайлінгу Alfa Romeo 4C отримає новий двигун, а також модернізовану підвіску і вдосконалене рульове управління.

При цьому спорткар перестане пропонуватися з механічною коробкою передач, так як дана модифікація користується дуже слабким попитом. Покупцям запропонують на вибір нові кольори кузова, інші варіанти обробки салону, а також нові колісні диски і додаткові опції.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook