Автоновини

Chevrolet представив свій самий екстремальний Corvette

Фото: Chevrolet

Chevrolet Corvette ZR1 оснастили модернізованим 6,2-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Потужність двигуна становить 750 к.с. і 920 Нм крутного моменту.

Компанія Chevrolet представила найбільш екстремальну модифікацію Corvette під назвою ZR1. Публічний дебют автомобіля відбувся на автосалоні в Дубаї. Продажі машини почнуться навесні наступного року. Вартість трекового суперкара перевищить 120 000 доларів.

Chevrolet Corvette ZR1 отримав аеродинамічний обвіс кузова (включаючи додаткові повітрозабірники і масивне антикрило), виконаний з композитних матеріалів, а також карбоновий дах. Суперкар укомплектований легкосплавними колісними дисками і карбон-керамічними гальмівними механізмами. У компанії підкреслили, що притискна сила новинки на 70% більше, ніж у версії Z06. Маса автомобіля складає 1598 кілограмів.

Chevrolet Corvette ZR1 оснастили модернізованим 6,2-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Потужність двигуна становить 750 к.с. і 920 Нм крутного моменту. Агрегат здатний поєднуватися з семиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом».

До 100 км / год суперкар розганяється менш ніж за три секунди. Максимальна швидкість становить близько 340 км на годину. Дрегову дистанцію у чверть милі (402 м) машина проїжджає швидше 11 секунд. Машина також модифікована підвіскою Magnetic Ride Control.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook