Автоновини

Деталі для автомобілів Mini виготовлятимуть за допомогою 3D-принтера

Фото: Mini

Компанія Mini запустила нову програму під назвою Yours Customized. Завдяки цьому сервісу клієнти бренду можуть замовити собі ряд унікальних деталей, які будуть виконані на 3D-принтері. Для цього компанія вже підготувала спеціальний онлайн-конфігуратор. Також в проекті візьме участь Hewlett Packard. Персональні деталі для машин Mini будуть випускатися в Мюнхені.

На даний момент автовласникам доступні на вибір бічні стекла і елементи обробки салону. Також клієнти можуть створити власні варіанти проекції під дверима і вибрати їх особливе світлодіодне підсвічування. Ціни на послугу будуть названі пізніше.

«Індивідуалізація завжди була дуже важливо темою для Mini. Тепер ми хочемо зробити в цій галузі наступний крок», – заявив відповідальний за програму, менеджер по продукції Mini Yours Customized Томас Шмітц.

Крім цього, починаючи з березня наступного року автомобілі Mini отримають новий логотип. Емблема виконана в спрощеному, двовимірному варіанті з фірмовою назвою, написаною великими літерами. Від тривимірного стилю, який був вперше продемонстрований на логотипі німецького бренду в 2011 році, було прийнято рішення відмовитися.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook