Автоновини

MINI представив свій новий логотип

Фото: Mini

Компанія Mini представила свій новий логотип. Емблема виконана в спрощеному, двовимірному варіанті з фірмовою назвою, написаною великими літерами. Від тривимірного стилю, який був вперше продемонстрований на логотипі німецького бренду в 2011 році, було прийнято рішення відмовитися.

Для демонстрації нової емблеми був обраний електрокар Electric Concept, який був представлений на автосалоні у Франкфурті. Логотип з’явиться на всіх серійних автомобілях MINI починаючи з березня 2018 року. Не стане винятком і перший електрокар бренду, який можливо отримає назву Mini Cooper E. Прем’єра машини відбудеться в 2019 році.

Раніше у компанії Mini з’явився новий головний дизайнер. Ним став 42-річний Олівер Хейлмер. Свою нову посаду він зайняв з 1 вересня нинішнього року. До цього Хейлмер відповідав за дизайн інтер’єру бренду BMW. Дизайнер займав пост президента підрозділу Designworks.

Також в команді дизайнерів Mini залишилися Крістофер Вейл, відповідальний за дизайн екстер’єру, і Керстін Шмейдінг, що займається вибором кольорів і вибором матеріалів. Напрямок дизайну інтер’єру з 1 червня очолив Крістіан Бауер.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook