Автоновини

Hyundai показав новий Veloster на відео

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала перший тизерний відеоролик Veloster нового покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку наступного року на детройтском автосалоні. На відео автомобіль поки що приховано під кольоровим камуфляжем. Однак вже зараз можна сказати, що машина істотно не зміниться зовні. Крім цього інженери Hyundai вирішили не відмовлятися від асиметричної задніх дверей.

Від моделі попереднього покоління новинка буде відрізнятися новою решіткою радіатора, іншими бамперами і вертикальні повітрозабірники. Також машину оснастять видозміненою оптикою.

Хетчбек отримає 1,4 і 1,6 літрові бензинові мотори. Динамічні характеристики машини тримаються в секреті. Двигуни будуть працювати спільно з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Як очікується, у наступного Veloster з’явиться «заряджена» N-модифікація, яку оснастять форсованою версією дволітрової«турбочетверкі», яка встановлюється на хот-хетч i30 N. На ньому цей двигун розвиває 275 к.с., однак на новому Veloster N його віддачу можуть підвищити до 300 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook