Автоновини

Київський офіс Uber стане головним у Центральній та Східній Європі

Uber оголосив, що в Києві розміститься головний офіс компанії в Центральній і Східній Європі. У нього переїдуть співробітники з інших країн, а їх загальна кількість досягне 40 чоловік. Про це повідомила прес-служба компанії.

Вибір української столиці як локації мотивований тим, що тут вдалося побудувати команду, яка показала хороші результати щодо поліпшення сервісу. Генеральним менеджером стане Олексій Стах, який працював до цього головою українського відділення.

Київський офіс Uber стане головним для регіону Центральної та Східної Європи. Регіон об’єднує Польщу, Україну, Литву, Румунію, Естонію, Чехію і Словаччину.

У Uber назвали Україну однією з найбільш перспективних і пріоритетних країн для розвитку сервісу. У 2017 році Uber розпочав роботу ще в шести містах України, довівши їх число до семи.

Нагадаємо, що 27 листопада, компанія Uber підвищила тарифи на поїздки в Києві. Тепер вартість подачі авто збільшилася на 4,5 гривні – від 20,5 гривні до 25 гривень. Таким чином зараз мінімальна вартість поїздки складе не менше 40 гривень. Слід зазначити, що це було п’яте підвищення тарифів за рік. 25 вересня вирішили, що ціна за кілометр складе 4,5 гривні, мінімальна вартість поїздки – 30 гривень, хвилина поїздки обійдеться в 1,15 гривні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook