Автоновини

Jeep представив оновлений Cherokee

Фото: Jeep

Компанія Jeep розсекретила рестайлінгову версію середньорозмірного позашляховика Cherokee. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні наступного року на автосалоні в Детройті. Автомобіль отримав значні зовнішні зміни. Так, машина тепер оснащується новою оптикою і іншими бамперами. Також позашляховик відрізняється від дорестайлингової версії оновленими колісними арками і колісними дисками.

В салоні машини встановлять 8,4-дюймовий TFT-сенсорний дисплей і нові крісла. Також клієнтам буде доступно цифрове радіо DAB, Bluetooth і клімат контроль. Про технічні характеристики в компанії поки не поширюються. У прес-службі лише підкреслили, що покупцям буде запропоновано «кілька варіантів економічних силових установок».

У Україні на даний момент продається нинішня версія Cherokee. Кросовер доступний для покупки в трьох модифікаціях.

Також в наступному році Jeep представить новий пікап на базі Wrangler. За неофіційними даними, продаватися машина буде під назвою Scrambler. У моторну гамму автомобіля увійде 2,0-літровий бензиновий двигун. Потужність мотора складе близько 300 кінських сил.

Також в планах компанії розробити новий компактний кросовер. У модельному ряду бренду автомобіль займе місце на щабель нижче Renegade. Всі подробиці про це автомобіля поки тримаються в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook