Автоновини

ЗМІ: Порошенко масово продає українцям машини російського виробництва (фото, відео)

Що мені подобається в патріотизмі цієї влади це те, що ні за яких обставин вона не припиняє вести бізнес з окупантом впевнено сидячи на двох стільцях, тримаючи нас усіх за ідіотів. Про це написав у своєму блозі журналіст і телеведучий Олександр Дубинський.

Масштаби брехні з вуст влади навколо відносин з країною, яка напала на нас вражають.

Нам показують санкційні списки, блокують доступ до російських соціальних мереж і закликають бойкотувати продукцію з емблемою РФ, а самі при цьому з під поли ведуть великомасштабний бізнес з окупантом.

Корпорація «Богдан», структурним підрозділом якої є «Богдан Авто Холдинг» через свою компанію «ХЮНДАЙ МОТОР УКРАЇНА» є дистриб’ютором компанії Hyundai в Україні.

Так ось, зовсім недавно, в рамках так би мовити співпраці і взаємодопомоги з владою РФ ця компанія стала імпортувати в Україну і реалізовувати нам з вами продукцію російського заводу Хюндай, який в 2010 році особисто відкривав Путін. За словами якого це підприємство одне з ключових в РФ.

Тобто, компанія фактичним власником якої є Президент і Перший заступник Секретаря РНБО допомагає підприємству країни з якою ми воюємо заробляти в Україні гроші і виводити їх в Росію. Купили б ви дізнавшись про це  таку машину? Думаю що ні.

Саме тому «Богдан Авто Холдинг» ретельно приховує те, що автомобілі вироблені в Росії, адже в салонах машини стоять під виглядом автомобілів, вироблених в Чехії і ви купуєте нібито чистого європейця.

Хоча на маркуванні самих авто стоїть маркування заводу з РФ. Різницю відчуваєте?

Чому Петро Олексійович соромиться відкрито торгувати російською продукцією ще й підприємства, яке так важливо для Путіна, мені не зрозуміло.

Так що тепер шановні автолюбителі, купуючи автомобілі Хюндай в автосалонах Петра Олексійовича ви допомагаєте забезпечувати Росію робочими місцями і поповнюєте бюджет країни агресора.

 

ДЖЕРЕЛО: dubinsky.pro

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook