Автоновини

Chevrolet оновив пікап Silverado

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet представила оновлену версію великого пікапа Silverado, публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Детройті в січні наступного року. Придбати машину можна буде у восьми модифікаціях. Ціни на рестайлінговий пікап будуть оголошені пізніше.

Автомобіль оснастили новими решітками радіатора, світлодіодною оптикою і іншими бамперами. Також машину укомплектували новими колісними дисками, дифузором і вихлопною системою з подвійними патрубками.

«Він потужний і сучасний. При цьому, ви відразу дізнаєтеся в ньому стиль Chevrolet », – розповів Motor1 президент північноамериканського підрозділу GM Алан Батей.

Завдяки використанню композитних матеріалів, вага пікапа стане менше. Однак точні цифри поки не називаються. В якості трансмісії пікап буде використовувати 10-ступінчастий “автомат”. Решта всіх технічних характеристик машини поки тримаються в секреті.

На минулому тюнінг-фестивалю SEMA в Лас-Вегасі компанія Chevrolet представила концептуальну версію великого пікапа Silverado, в моторі якого використовували механічний нагнітач від суперкара Corvette Z06. У 5,3-літровому агрегаті V8 застосували приводний компресор, створений на базі того, що використовуються на трекових купе Corvette Z06 і Camaro ZL1. В результаті віддача двигуна збільшилася більш ніж на 100 к.с. – до 460 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook