Автоновини Пекін-2018

Новий Volkswagen Touareg помітили без камуфляжу

Фото: KGP Photography / Motor1

Фотошпигунам вдалося зняти кросовер Volkswagen Touareg під час дорожніх випробувань. На знімках, опублікованих виданням Motor1, автомобіль представлений без камуфляжу. Судячи з фотографій, дизайн автомобіля буде нагадувати концепт T-Prime Concept GTE.

Touareg третього покоління побудують на платформі MLB Evo. Цю ж архітектуру використовують Porsche Cayenne і Lamborghini Urus. У моторну гамму новинки увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати. Пізніше Touareg отримає гібридну модифікацію.

Також в компанії обіцяють додати кросоверу ряд нових систем безпеки і функцій допомоги на дорозі, а також нову інформаційно-розважальну систему. Всі модифікації автомобіля будуть оснащуватися системою повного приводу.

Офіційна прем’єра машини відбудеться на початку наступного року. Не виключається, що машина дебютує в квітні 2018 року, на автосалоні в Пекіні. Виробництво моделі налагодять в Братиславі (Словаччина).

У Україні на даний момент продається Volkswagen Touareg другого покоління. Автомобіль можна придбати в п’яти версіях. Ціни на модель з урахуванням акцій починаються з позначки в 1 821 654 гривень.

Позашляховик пропонують з 3,0 та 4,2 літровими бензиновими двигунами. Потужність мотора становить 245 і 340 кінських сил відповідно. Також доступний 3,0-літровий дизельний агрегат з віддачею 280 кінських сил,

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook