Автоновини

В Subaru розповіли про новий WRX

Фото: Subaru

Компанія Subaru планує представити WRX нового покоління в 2020 році. Про це повідомляє Autocar з посиланням на головного дизайнера японського бренду Мамору Ишіі. За його словами, зовні новинка буде нагадувати концепт Viziv Performance, який був представлений на автосалоні в Токіо.

Ми знаємо, що спосіб життя наших клієнтів змінюється. Тому наше завдання – постійно реагувати на це. Наприклад, зараз активно впроваджуються автономні технології і багато наших клієнтів вітають це. При цьому є й ті, хто  хоче отримувати задоволення від водіння», – заявив топ-менеджер.

WRX наступного покоління побудують на платформі Subaru Global Platform. За словами Ишіі в моторну гамму увійдуть різноманітні бензинові агрегати. Також слід очікувати появи гібридної модифікації машини. При цьому він підкреслив, що система повного приводу залишиться без змін.

Зовнішність концепту Viziv Performance виконали відповідно до фірмового дизайнерського напрямку японської марки «Dynamic X Solid». Довжина автомобіля складає 4630 мм, а ширина 1950 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2730 міліметрів. Новинка отримала агресивну решітку радіатора і і широкі колісні арки.

У липні Subaru анонсувала оновлені седани WRX і WRX STI, які разом з рейсталінгом отримали поліпшену шумоізоляцію і модернізоване рульове управління. Subaru WRX оснащується дволітровим оппозитним турбомотором потужністю 268 кінських сил, який працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з варіатором. Седан WRX STI комплектується 2,5-літровим агрегатом потужністю 300 к.с., що працює тільки з «механікою».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook