Автоновини

Fiat представив новий седан Cronos

Фото: Fiat

Машина побудована на базі хетчбека Argo і в модельному ряду італійського бренду займе місце седана Linea. Автомобіль призначається перш за все для ринку Південної Америки.

Компанія Fiat розсекретила свій новий седан під назвою Cronos. Автомобіль призначається перш за все для ринку Південної Америки, де він з’явиться в продажу найближчим часом. Машина побудована на базі хетчбека Argo і в модельному ряду італійського бренду займе місце седана Linea. На місцевому ринку новинка буде конкурувати з Honda City, Hyundai Verna і Volkswagen Virtus.

Дизайн седана нагадує хетчбек Argo. При цьому машина отримала абсолютно інші бампери, повітрозабірники і грати радіатора. Також Cronos оснащується світлодіодною оптикою і спойлером.

Седан комплектується 1,3-літровим бензиновим двигуном. Потужність мотора становить 109 кінських сил. Агрегат працює спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Також клієнтам запропонують 1,8-літровий двигун з віддачею 139 кінських сил, Цей мотор може працювати з шестиступінчастим “автоматом”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook