Автоновини

Електрокари Honda навчать заряджатися за 15 хвилин

Фото: Honda

Серійні електрокари Honda, які з’являться у 2022 році отримають систему швидкої зарядки. Таке нововведення буде випробувано одразу на декількох машинах японського бренду. Очікується, що після цього електрокар Honda зможе проїхати мінімум 240 кілометрів, повідомляє Nikkei Asian Review.

До цього часу Honda відмовиться від використання акумуляторів Panasonic і замість цього розробить новий тип високопродуктивної батареї. Хто виступить партнером автовиробника в цьому проекті поки невідомо.

Раніше компанія Honda презентувала нову технологію під назвою Power Manager. Це повністю інтегрована система передачі енергії. Технологія створена для включення електромобілів в інтелектуальну енергомережу. Розробка дозволяє збирати і розподіляти заряд по мережі між будинками, офісами і автомобілями, щоб збалансувати енерговитрати. Випробування нової системи повинні початися незабаром на заході Франції.

«До 2025 року ми плануємо обладнати електродвигунами дві третини автомобілів, реалізованих в регіоні. І впровадження нашої системи Power Manager в цьому нам сильно допоможе », – пояснив старший віце-президент Honda Motor Europe, Філіп Росс.На автосалоні у Франкфурті компанія Honda представила свій перший електрокар, який буде продаватися в Європі. Публіці було продемонстровано прототип майбутнього автомобіля під назвою Urban EV. Серійна версія машини буде представлена ??в 2019 році.

«Електричний хетчбек отримав ретро дизайн і нагадує Jazz. Довжина новинки становить всього 3895 міліметрів. Між фарами у автомобіля встановлений спеціальний дисплей, на якому можуть відображатися привітальні повідомлення іншим водіям.

У салоні електрокара встановлюється цифрова приладова панель. Замість бічних дзеркал встановлюються камери, які постійно транслюються на спеціальний дисплей. Концепт отримав чотири посадочні місця, проте серійна версія машини буде п’ятимісцевою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook