Автоновини

Bentley Bentayga отримала спеціальну версію для мисливців

Фото: Bentley

Компанія Bentley представила спеціальну версію кросовера Bentayga для поїздок на полювання. Як повідомляє прес-служба бренду, кросовер розроблявся спільно з ательє Mulliner і збройовою фірмою Purdey.

Новинка отримала додаткові відділення в багажнику для перевезення аптечок і боєприпасів. Також машина обладнується спеціальними утримувачами для сигар, пляшок і посуду. В салоні машини знаходиться спеціальний футляр для зберігання двох гвинтівок. Опціонально клієнтам пропонується спеціальна сумка Purdey, в якій зберігається жилет, водонепроникний плащ, гетри, пальто, спеціальне взуття та спальний мішок.

Раніше компанія Bentley представила спеціальну версію кросовера Bentayga для поїздок на риболовлю. Машина отримала приставку Fly Fishing в назві. Під багажною полицею Bentayga встановили чотири вудилища в спеціальних футлярах. У секції, яка вбудована в бічну частину багажного відділення і оброблена килимовим покриттям, розташовуються два сачка в чохлах зі шкіри того ж кольору. У багажному відділенні Bentayga Fly Fishing від Mulliner представлені три секції для зберігання речей, які теж оброблені шкірою: велика сумка-скриня, контейнер для закусок і напоїв і водонепроникний ящик для чобіт.

Прем’єра першого кросовера Bentley під назвою Bentayga відбулася на автосалоні у Франкфурті в 2015 році. Машина отримала характерну решітку радіатора, круглі фари в стилі попередніх моделей Bentley, спойлер і подвійну вихлопну систему. Позашляховик Bentley побудований на платформі MLB, як Audi Q7 і Porsche Cayenne наступного покоління. Кросовер оснащується 6,0-літровим бензиновим двигуном W12 потужністю 608 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Bentayga розганяється до 100 км / год за 4,1 секунди, а максимальна швидкість складає 301 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook