Автоновини Франкфурт-2017

Honda створила перший електрокар

Електричний хетчбек довжиною 3895 мм отримає серійну версію в 2019 році. До 2025 року в планах компанії обладнати електродвигунами дві третини автомобілів.

Компанія Honda розробила свій перший електрокар, який буде продаватися в Європі. На автосалоні у Франкфурті публіці був продемонстрований прототип майбутнього автомобіля під назвою Urban EV. Серійна версія машини буде представлена в 2019 році.

«EV Concept – це не якесь бачення віддаленого майбутнього. Серійна версія цього автомобіля з’явиться в Європі в 2019 році », – заявив президент Honda Такахіро Хачіго.

Електричний хетчбек отримав ретро дизайн і нагадує Jazz. Довжина новинки становить всього 3895 міліметрів. Між фарами у автомобіля встановлений спеціальний дисплей, на якому можут відображатися привітальні повідомлення іншим водіям.

У салоні електрокара встановлена цифрова приладова панель. Замість бічних дзеркал встановлені камери, які постійно транслюються на спеціальний дисплей. Концепт отримав чотири посадкових місця, проте серійна версія машини буде п’ятимісцевою.

Також на мотор-шоу у Фракфурта компанія Honda презентують нову технологію під назвою Power Manager. Це повністю інтегрована система передачі енергії. Технологія створена для включення електромобілів в інтелектуальну енергомережу. Розробка дозволяє збирати і розподіляти заряд по мережі між будинками, офісами і автомобілями, щоб збалансувати енерговитрати. Випробування нової системи повинні початися незабаром на заході Франції.

«До 2025 року ми плануємо обладнати електродвигунами дві третини автомобілів, реалізованих в регіоні. І впровадження нашої системи Power Manager в цьому нам сильно допоможе », – пояснив старший віце-президент Honda Motor Europe, Філіп Росс.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook