Автоновини

Розкрито технічні характеристики кросовера Lamborghini

Перший кросовер Lamborghini під назвою Urus оснастять 4,0-літровим бензиновим твін-турбо двигуном V8. Потужність агрегату складе 650 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Про це повідомляє видання Motor Trend, якому вдалося ознайомитися з технічними характеристиками новинки.

За їхніми даними, розгін до 100 км / год у кросовера буде займати 3,7 секунди. Максимальна швидкість – 300 км на годину. Вага машини складе 2154 кілограмів.

Крім цього, машину, за даними видання, укомплектують найбільшими гальмами в світі. На передній осі встановлять 17,3-дюймові вуглецево-керамічні диски з 10-поршневими супортами, а ззаду 14,6-дюймові диски з чотирма поршнями.

Всього у Lamborghini Urus буде шість драйверськіх режимів. Водій зможе переключитися на Corsa ( «Гонка»), Sabbio (пісок), Strada ( «Шосе»), Sport ( «Спорт»), Terre ( «Грунт») і Neve (в перекладі з італійської – «Сніг»). Приблизно через рік після запуску у кросовера повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою, яка стане першим подібним серійним автомобілем в лінійці Lamborghini.

Прем’єра першого в історії компанії Lamborghini серійного кросовера відбудеться 4 грудня нинішнього року в італійській Сант-Агата-Болоньєзе. У 2018 році автовиробник планує випустити близько 1000 кросоверів, а роком пізніше обсяг виробництва збільшать до 3500 автомобілів на рік. Ціни на автомобіль будуть починатися приблизно від 200 000 євро. Кросовер Lamborghini складе конкуренцію Porsche Cayenne нового покоління і Bentley Bentayga.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook