Автоновини

Polestar почав будівництво самого екологічно чистого автозаводу в КНР

Фото: Polestar

Компанія Polestar, яка раніше була заводським тюнером Volvo, оголосила про будівництво свого першого виробничого підприємства в Китаї. Шведи заявляють, що воно стане найбільш екологічно чистим автомобільним заводом в КНР і одним з найефективніших в світі.

У будівництві підприємства беруть участь архітектори норвезької компанії Sn?hetta. Випуск автомобілів Polestar стартує в середині 2019 року. Спочатку компанія буде збирати до 500 машин в рік, проте потім обсяги буде збільшено.

В середині жовтня марка Polestar представила свою першу самостійну модель – Polestar 1. Новинка отримала гібридну силову установку, до складу якої увійшов дволітровий бензиновий турбомотор і два електричних двигуна. В сумі агрегати видають 600 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Запас ходу виключно на електротязі – 150 кілометрів.

Кузов новинки виконаний з карбону. Завдяки цьому на 45% зросла його жорсткість на скручування, а також знижений центр ваги всієї конструкції.

Наступною моделлю компанії стане Polestar 2. Виробництво цього автомобіля почнеться ближче до кінця 2019 року. Автомобіль отримає електромотор і стане конкурувати з Tesla Model 3. Завершить початкову лінійку автомобілів Polestar електричний кросовер Polestar 3, який побореться за покупців з Tesla Model X.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook