Автоновини

Аваков сподівається на чотири тисячі камер відеофіксації

Арсен Аваков сподівається, що Рада прийме для цього відповідний документ, який істотно зменшить смертність на українських дорогах. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Глава МВС сподівається що, в наступному місяці парламент прийме закон, завдяки якому буде введена відеофіксація порушень ПДР, що зменшить смертність на дорогах.

За словами чиновника, після прийняття документа за півтора року в Україні встановлять чотири тисячі камер відеоспостереження. Він має надію, що вже в грудні це призведе до зменшення спочатку на 30%, а пізніше – на 50% аварійності та смертності.
Міністр підкреслив, що закон також дозволить зменшити допустиму швидкість руху автомобілів у населених пунктах до 50 км / г.
За словами Авакова, європейські експерти і міжнародні організації вважають, що різниця між 50 і 60 км / год дає 80% зменшення смертності.

Нагадаємо, як раніше повідомлялось, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ході засідання Кабміну повідомив про намір законодавчо ввести обмеження швидкості руху в населених пунктах з 60 до 50 км / г.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook